Bike Specs

TO BE UPDATED SOON

Advertisements

28 thoughts on “Bike Specs”

  1. Salam Hadi!

    Gambar lama LIl G ni ada side box tapi gambar yang terbaru sidebox dah takde? Sengaja di buangkan atau ada sebab lain?

  2. tahniah bro hadi..
    bro dh harumkan nama MALAYSIA di persada dia
    harap lepas ini boleh bro hadi buat konvoi mengelilingi dunia dengan motosikal
    tambah lagi ngan jenama moto buatan tempatan MODENAS
    Tahniah sekali lagi dari saya kerana telah mengharumkan nama negara dan juga dapat menbuktikan kepada org ramai moto jenama tempatan mampu bersaing ngan jenama lain ..leh saya ambil iktibar bro hadi utk saya kaji…saya berminat dengan konvoi bro hadi pergi london sorang2

  3. Setelah dengar dan tengok tv3, bangga dengan kejayaan anda, sedih kerana ada pihak cuma seronok nak ambik nama dan tumpang kejayaan anda tapi seolah olah tak percaya usaha anda sebelum ini.tahniah bro..moga ada lagi yang akan ikut semangat anda..

  4. salam…sya suka tgk rncngan tv adventure mcm “long way down”….2 orng mamat british yg guna bmw gs dr scotland smpai cape town……..tp saya lg TABIK N SALUTE kt bro Hadi sebab sorng2 leh kembara dr malaysia smpai london………..”Long way up” tanpa bantuan teknikal n krew len…TAHNIAH dr saya

  5. Salam, bro..
    Saya amat teruja melihak kesungguhan, ketabahan & betapa cekalnya saudara dalam melaksanakan misi yg bukan mudah ini.. Sebagai warga Malaysia (dan jg pengguna GT128 sejak 2009), saya turut merasa kagum & bangga dengan kejayaan misi saudara.

    Tentu banyak ‘wajah’, pengalaman pahit & manis yang tidak dpt dikongsikan sekadar dgn kata2 mahupun website ini.. Saya juga agak kesal krn terlepas untuk mengikuti rancangan temubual dgn saudara dlm ‘soal jawab’ dahulu.

    Alangkah bagusnya jika pengalaman saudara ini dapat kita kongsikan bersama dalam bentuk dvd copies kelak (pm saya jika ada) agar ramai anak muda kita dapat mencari ilham & motivasi yang bagus dari suka duka perjalanan saudara ini..

    Setinggi-tinggi tahniah dari saya dan seluruh pengguna GT128 khususnya dan seluruh warga MALAYSIA amnya…

  6. salam semua rider2. saya amat berminat nk ride tp berdua atau bertiga.sesiapa nk join jom kita ride xkisah la ke mana pun.faizal 0126530684.

  7. salam admin tahniah sy ucapkan.sangat kental dan berjiwa besar utk buat perkara yang org anggap gila..hee
    tabik springg!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: