I am a Malaysian…

…and I have a big dream — to travel to London, UK, by traversing through Asia and Middle East on a motorcycle; MODENAS GT128. The journey will start in Kuala Lumpur and will end in the city of London.

My departure will be on 24th of April, 2010 and my daily journey will be recorded here, in my blog. Stay tune for updates and thanks for dropping by!

Khodahafez.

Advertisements

10 thoughts on “I am a Malaysian…”

  1. Bang… Tahniah atas inisiatif dan usaha abg untuk memartabatkan dan membawa nama 1 Malaysia di persada antarabangsa. Salam Tahniah dan Selamat berjaya dari kami di xpdc1malaysia.blogspot.com

    bila abg dijangka sampai ke London?

  2. Tahniah bro,
    aku dpt cita ko dr member aku
    rasa2 nye mmg nk teman kan bro sampai border m’sia
    tp aku akan ikut dr penang la
    apa2 nnt kita jumpa di sana……

  3. Always Good to pursue your dreams…I will follow your blog. Thanks for sharing.

    Good luck!
    ~joko HmX~

  4. tahniah bro….
    sy pun memang dah lama berazam dan bercita nak buat ride mcm ni….tapi rezeki belum ada…

    respek sama lu bro…

    hope one day kita dapat ride sama2…
    all the best bro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s