Video: Pakistan to Iran

Advertisements

47 thoughts on “Video: Pakistan to Iran”

  1. i think this is the best video…with the editing,, and the length was quite long than before,,hope that after this more video like this that which can show us all his journey…congratz…!!

  2. pergh. intro dh gempak gile. the best video la bro.
    hebat la bro hadi. sandstorm smpai terbalik moto.
    memang kuat. kalau kat malaysia dh lama lari masuk selimut.

    tough gile. still gud luck 4 u bro. Semoga selamat perjalanan

    1. bro.
      put it this way.
      dari awal saya ada contact forum admin gt riders.
      jgn kata nak approve membership online.
      reply e mail pon tak….
      kena ban lagi ada….
      tapi saya senyum dan tetap layan sebagai seorang kawan dan jemput jugak ke acara pelancaran kembara solo saya.
      siap bagi duduk depan lagi to ur club bos masa flag off.
      tanpa apa sponsorship pon saya bagi jugak sticker lekat kat motor saya merentasi benua.

      tapi apakan daya.
      jangan kata nak sokong kembara saya ni.
      jauh panggang dari api.
      siap ban dan blackut terus updates dari forum tentang updates perjalanan saya.

      boleh perjelaskan kat sini pada semua?

      1. cmtu ke citernye.
        patut la. sy join gak gt128rider
        tp x pe bro. sebab sokong bro hadi
        sy bli t-shirt n ur kopi.
        seyes bro. kalau orang lain xsokong
        sy sokong punye..

        1. thanks bro.
          kebenaran itu pahit.
          tapi ada nikmatnya.
          berserah ajalah.
          yg menumpang cerita dan mencuri berita mereka,bukan kita
          kita hanya menempa sejarah.

  3. A hundred days have made me older
    Since the last time that I saw your pretty face
    A thousand lies have made me colder
    And I don’t think I can look at this the same
    But all the miles that separate
    Disappear now when I’m dreaming of your face

    I’m here without you baby
    But you’re still on my lonely mind
    I think about you baby
    And I dream about you all the time

    I’m here without you baby
    But you’re still with me in my dreams
    And tonight it’s only you and me, yeah

    The miles just keep rollin’
    As the people leave their way to say hello
    I’ve heard this life is overrated
    But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah

    Siapa makan cili, dia lah yang akan terasa pedas…kudos bro for choosing this song..may all that had felt your ‘pinch’, do something about it..

  4. Semuga selamat dalam perjalanan, You have talent to produce the best video and good choice of song, sing along the way bro until u reach your London.Allah selamatkan saudara sepanjang perjalanan berhati-hati .Teruskan . Salam .

    1. jadi kalau kita menyokong bersama untuk mejayakan ride ni mmg lah bagus.
      tolong kempen kat ct bikers dari semasa ka semasa.
      kempen beli t shirt.
      bagitau bila ada updates.
      dari blackout terus kan dari forum.
      macam membangkang dan black list terus apa yg saya buat ni.
      tak mintak duit bebudak forum pon.
      nak beli t shirt, saya alhamdulillah,tak beli,saya tak marah.
      tapi kalau kata saya tak sokong forum mereka,bila masa mereka sokong event saya?

      so skarang dah tau la kan..
      modenas mmg tak sponsor buat masa ni.
      itu mmg betul.
      kita pengguna motor keluaran dia.
      takkan kita nak dengar cakap dia jugak tentang apa kita nak buat dan dan apa kita nak baca.
      bukan dia bagi free pon motor ahli yg dalam forum tu.sekali sekala ada event ,dia bagilah t shirt free,air kotak,sticker.
      lebih dari tu…..
      sendiri mau ingat laaaa

  5. why cant people just cakap terus terang?
    ye ar ur expedition is big matter bro
    kalau xnak sponser ke ape ke ckp je la
    wat statement ke ape ke. senang kira cmtu kan
    bukan nak mintak pape dari dowang
    cuma nak tau je
    nape modenas senyap je dari awal program ni?

    i follow ur trip from awal smpai skang bro
    tp cam xpuas ati ar dgn keadaan cmni.

    1. adat dan budaya itu sesuatu yg berbeza.
      lain padang lain belalang.
      pangkat dan darjat membezakan akal dan minda.

      itu hak dan milik mereka.
      kita nak kata apa?

    2. Salam bro Alip..

      Bro tak puas ati? Saya pun..

      Bro nak tolong bantu? Mungkin bukan dari segi kewangan, tapi dari segi kenalan..bro ada kenal saper saper pangkat tinggi? Kenalkan kepada saya, saya cadangkan supaya kenalan bro atau syarikat dia tu jadi sponsor IAMALAYSIAN..kalau stakat nak guna cara biasa,makan buan baru dapat jawapan..kalau bro rasa boleh bantu cara begini, hubungi saya – 012-6254110

      Kalau orang lain yang membaca ni pun,kalau ada kenalan yang rasa rasa boleh membantu jadi sponsor, hubungi saya..biar saya jumpa mereka..

      Terimakasih

  6. bro u got what it takes..terus kan perjalanan..sya sudi membantu..wlau di mana jua anda berada..untuk realitikan impian,semoga berjaya,..jumpa saya di ireland,ballybunion golf club,ok

  7. perghh..this is the best video ever..layan babe..tak sangka bro hadi dah nak exit pakistan..

    all the best bro !

  8. fuuhh mantap, video shot semakin improve a lot, makin expert bila focus on the road at the beginning wt that slow motion. lepas tu terkejut ingat ada org Iran pinjam motor jap and buat stunt terbang atas Lil G, tp rupa2 nya Lil G naik lori jap kat tunnel tu. ha ha. tu paling kelaker. Nice bro, nice song too, semangat bro yg kental menjadi idola belia negara/semua riders.

  9. teruskan perjuangan w/pun banyak rintangan…..minda yg kuat dan semangat yg cekal akan memhasilkan kejayaan….semuga sentiasa dlm rahmatnya, amin.

  10. Sabar bro hadi.. kuatkan semangat..
    Hero mula2 hindustan mmg kena lalu byk rintangan..
    pastu baru menang..

    Yang lepas tu lupakan sja..
    Apa yg penting..
    teruskan perjuangan sedara..

  11. salam,
    Teruskan perjuangan Hadi tuh..sy amat teruja dgn semangat Hadi dgn motor kapcai tuh..
    Nape x pakai helmet full-face & safety vest Hadi ?
    Utamakan keselamatan & kesihatan Hadi.
    Jiwa besar….TAHNIAH !!!!

    1. thanks bro.
      full face?
      full face tak semestinya selamat bro.
      even yg branded.dalam cuaca macam tu….mmg meruap la dalam helmet.
      safety vest?
      riding gear tu itself is a safety vest.its armour protected inside.cuma tak nampak dari luar.

      thanks again for the advice

  12. ana mengikuti perjalanan ente beb……ana hanya dapat do’akan saja Beb………Selamat Menempa Sejarah Beb…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s