Donate to Pakistan's flood victims

For Malaysians who wish to buy food for the flood victims, I can help you do that since I am already here in Pakistan. I am NOT doing fund raising NOR collect donations but just to help you helping the unfortunate ones.

Maybank – Syed Ahmad Abdul Hadi Syed Hussien 164052375275

Please e-mail me at abdulhadialattas@gmail.com and let me know how much have you transferred. I can directly transfer the money you sent via Western Union and quickly buy food for them.

Thank you. Sharing is caring.

Khoda Hafez.

Advertisements

13 thoughts on “Donate to Pakistan's flood victims”

  1. engko orang ni x de keje lain, asyik nak mengata orang itu lah orang ni lah. yang pengting u ride solo dan ceritakan u punya pengalaman luar biasa mencari jalan hanya gunakan map di negara orang hingga u boleh sampai ke Athen kepada kawan-kawan dlm blog u. sama2 bike pun nak bercakaran, mcm mana nak jadi hero.

      1. haha tu la..
        len kali kene update skit..
        nyway.. bro.. mcm aku ni kan nak donate x dak la smpai ratus2 ribu2
        stakat dlm puluh2 je mampu. kalau bank in kan kene gtau jugak ke..
        hehe biasa la student bro.

        1. memaklumkan itu hanya sebagai rujukan.
          kalau tidak nanti…boleh berbangkit di kemudian hari.
          ini amanah,bukan untuk kegunaan peribadi saya.
          takut tercampur nanti.

  2. siapa yg bercakaran?
    siapa yg dok mengata?
    siapa yg nak jadi hero?
    siapa yg fitnah siapa?
    siapa yg kata siapa?
    ehehehhehe…lawak bangat..
    jul tolong jawap soalan diatas..

  3. Assalamualaikum akhie Al-Hadi..
    terima kasih kerana membuka ruang bersedeqah kepada rakyat Malaysia..
    dan paling penting terima kasih kerana mewakili kami membantu saudara2 kita di bumi Pakistan..
    Allahu Akbar..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s