We will be on air tomorrow night

Watch us tomorrow night on TV3 11 pm.

Advertisements

55 thoughts on “We will be on air tomorrow night”

  1. salam bro hadi…. aku rase x puas la bro hadi citer td kt dlm TV…rase sejam x cukup la nak dgr pengalaman… rase nk dgr lagi cerita ni… bini aku pun layan jg TV3 td… hehehe…. apa2 pun aku puji bro hadi bercerita dengan padat semasa mengembara dan cerita susah utk mendapatkan sponser adalah satu tindakan yg berani….TAHNIAH….

      1. ok bro hadi…. jika ada nak buat perjumpaan harap akan diberi tau awal… blh ejas masa kerja jika terkene masa keje…. sy keje syif..

  2. Congrates! I watched ur interview… I love ur spirit n ur mentality. I really understand ur regret on getting financial support esp from the bike maker… Really sadkan? But I know the experience and self satisfaction are priceless! Love to get to know u and share ur spirit!

  3. Just watched it.. menarik tp saya rasa sedih bila susah dapat penaja, especially from locals. Tahniah atas kejayaan tamatkan perjalanan.

  4. tahniah bro.. baik punya smash.. modenas patut malu.. produk baik, pekerja2 yg bagus, tapi bos2 macam haram. aku berani bet bulan depan modenas akan dapat ceo baru.

    1. bro….dari hari pertama aku terfikir nak buat ride ni sampailah dah balik….
      tak pernah aku kutuk modenas maupon motornya secara bertulis atau dlm video.
      puji lagi ada…..
      sekadar bercerita dan berkongsi kisah benar sahajaaaa

  5. GPOS – Guna Pakai Otak Sendiri.. ha… ha…. good2. stedi ar bro semalam… tapi penemubual tue soal ko cam nak gaduh je aku tgk ha..ha… bro leh tau ko pakai moto besar pe eh?

  6. assalamualaikum,

    Tahniah utk kejayaan ini. Memang sedih dengar crita pasal nk cari dana. Apa2 pun anda telah berjaya membuktikan tanpa bantuan “Orang2” tuu…anda tetap mampu melakukannya………Amat Malu dgn sikap pengeluar moto ni!!!(geram)

  7. syabas bro hadi…anda membawa nama malaysia dengan bermaruah.
    kpd top management, u all mmg otak kelas kambing. masa bro hadi lepas pakistan , modenas sibuk2 nak letak kat website dia yang kejayaan itu kejayaan modenas. PUIII LA (selain beriya iya nak buat sambutan besaran masa dr siam ke kl sedangkan sebelum ni mcm mcm usaha bro hadi contact diaorg tetapi tak dilayan. bagus bro tak terima jemputan tu)
    ! comfirm semalam CEO modenas dak hentak hentak kepala kat dinding.

    congrate coz bro seorg yg brmaruah

    1. terimakasih atas sokongan.
      hari ini mereka menyalak menuduh saya, memfitnah saya dan pelbagai tuduhan lain tanpa bukti.
      lepas tu delete balik lepas kena hentam dengan pembaca.
      biarlah mereka dengan aksi mereka.

  8. salam, saya suhaimi 58 tahun.
    saya sangat tertarik dengan siaran tv3 tu. saya ingin tahu peraturan membawa motor ke banyak negara; seperti insuran, lesen memandu dan permit. kalau dalan asian saja mudah tak macam thailand. burma. laos, vietnam, kemboja dan selatan china.
    kalau tiru bolih ke.?

    1. Salam Abg Suhaimi,

      ON behalf of Bro Hadi, saya jawab tang yg last tu je lah..yg lain tu saya biarkan Bro Hadi terangkan..hehe

      Tang nak tiru tu…saya rasa Bro Hadi bukan yang pertama berbuat demikian, jadi tak salah untuk abg buat yang serupa..takyah tiru bang, Bro Hadi boleh tunjukkan cara dari mula hingga akhir..saya rasa ilmu tak perlu disimpan, lebih elok di sebarkan dan dikongsi..betul tak?

      Salam…

    2. saudara.
      tidak ada unsur tiru atau copy dalam ride sebegini.
      setiap orang akan menggunakan motor berbeza dan dengantujuan dan impian mahupon masa riding yg berbeza.
      kalau nak tahu lebih lanjut,
      kenalah join sesi kopi bersama saya nanti

  9. salam bro hadi. setinggi2 tahniah atas kejayaan…terus terang ckp b4 ni sy mmg xtau menahu pasal projek ni sbb kurg baca paper& tgk tv smpai la tertengok ‘soal-jwb’ mlm tadi. terasa rugi betul lambat tau..:(….sy nk tnya kalau bro hadi berminat nak buat buku catatan pengalaman spjg ekspidisi ni. hrp sgt kalau ada sbb cnfrm sy akan beli!

  10. Tahniah Bro Hadi nak Contact bro macamana?
    dulu pernah datang rumah saya di sg besi ushar tong besi…
    saya pakai suzuki DR650Dakar kaler hitam.
    sms saya kalau free…. 0193001898
    chefbob… thanks…
    (peminat tegar long way round, down dan iam malaysian)

  11. salam.. En hadi,
    i watched the show. It was very interesting and educational. You dgn host macam ada chemistry lah. Sgt menarik dan menghiburkan. Rasa macam tak cukup 1 jam. Anyway, congratulations…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s