Saya anak Malaysia

Pomen: ni plate no mana ni bang? plate no malaysia ka?

Aku: ni plate no sarawak.

Pomen:owhh…Plate Sarawak ni mmg kaler kuning ka?

Aku: errr

Pomen:Abang beli motor ni ni kat sarawak ka?

Aku:errr

Pomen:Masa beli motor ni abang beli no plate skali ka?

Aku:hmmm

Pomen: abang ride dari sarawak brapa jam nak sampai KL?

Aku: UH!!!

Pomen: Saya tak penah ride pergi Sarawak bang.Biasa ride area kl ja.

Aku: Dik…..Sarawak tu kat Malaysia Timur.takda jambatan boleh sampai semenanjung.

Pomen:owhhh…..

Saya Anak Malaysia…..

————

Mechanic: Which country’s plate is this, bro? Malaysia’s?

Me: yes, Sarawak.

Mechanic: owhh…does Sarawak plate comes in yellow?

Me: errr..

Mechanic: Did you bought this motorbike in Sarawak?

Me: errr

Mechanic: So, did you bought this plate together when you bought the motorbike?

Me: hmmm

Mechanic: How many hours if you ride from Sarawak to KL?

Me: Uh!!!

Mechanic: I have never rode from Sarawak to KL, normally around KL only.

Me: Bro…..Sarawak is in East Malaysia, across the sea, there’s no bridge…

Mechanic: owhhh…..

I am a Malaysian.

Advertisements

10 days to go.Countdown begins….

Salam semua.

Harap maaf kalau update tak selalu dan tak banyak cerita. Lari sana lari sini nak siapkan kerja dan nak pastikan all in order before the departure date.

Few days ago laptop yg baru beli nak bawak for the ride crash. Tak nak sebut la brand apa kan tapi baru pakai 3 hari dia kaput.

Maka laptopless lah daku.

Hari ni dah siap repair. still under warranty. Data tak hilang. Pictures pon still ada lagi…maka boleh la update  bila ada xtra free time.

Setakat hari ini visa  tinggal satu lagi negara yg belom siap. Carnet hopefully by sat boleh collect.

Vaccination booster for Hep B done.

Apa lagi ya..?

Takpa lah.

Saya habiskan makan dulu nanti sambung lagi. Enjoy ur lunch n the rest of the day.

Ps; Nak cari helmet cam Hd; pls, ada suggestion?

Khoda Hafez

——————

Salaam and good day.

I am so sorry for not updating that often. I am running around to get things done and to ensure that everything is in order before I depart for the journey.

Few days ago mu newly-bought laptop that I bought for the journey crashed after using it only for 3 days! I am so laptop-less!!!

But worry not, it’s under warranty and I’ve sent it for a repair. Picked it up today, good as new. Data, pictures and all survived the crash, so I will update more when time permits.

As of today, there’s only one visa still pending. As for the carnet, hopefully to collect it by Saturday. Done vaccination booster for Hepatitis B as well.

Will resume later after lunch. Enjoy your lunch and the rest of the day!

P/S Am looking for HD Camera for helmet, any suggestions?

Khoda Hafez.

%d bloggers like this: