Day 3 – Surat Thani to Bangkok (Video)

Advertisements

22 thoughts on “Day 3 – Surat Thani to Bangkok (Video)”

  1. Your IP address 203.82.81.4 has been banned from this shoutbox.

    Please try again later.

    aku rasa admin silap pi block IP aku ni bkn si Mal tu…adoiii laaa

    1. saya rasa saya ban si MAL tu tadi tapi mungkin saya tersilap tekan…cuba komen semula kat shoutbox, saya dah lifted the ban.

  2. dlm byk2 petrol pam kat bangkok, petronas juga yg dituju. betul2 anak malaysia yg patriontik. cayalah.. safe ride bro

    p/s harap2 petronas leh sponsor.

  3. Wowwww! I like your style.
    Ngan camera rakaman, boleh bawak smua gi melancong yg duduk kat umah.
    Tu Thai rock musik emang rock.

    Pe pun, kita akan bersama anda. Safe ride brother.

  4. Interceptor : Tak la sampai London escort..tak la nama nya SOLO RIDE..hehe..2 orang tu escort sampai Hatyai je..dah selamat pulang ke rumah masing masing dah pun..

      1. I see.

        One more thing bro. Tips ni saya dapat dari senior yang rajin buat konvoi

        1. simpan resit minyak
        2. buat log book (selalunya cop di balai polis)

        No 1, saya buat. Tapi yang no 2 tu haritu masa RSSM terlupa buat. Tetapi, kalau tak silap saya, bro hadi ada singgah embassy kita kan? Kalau ada, amik saja cop embassy untuk dimuatkan dalam logbook. (kalau sempat dan ada masa ler, cadangan saja).

        Dengan cara itu, secara tak langsung, konsep ‘I Am Malaysian’ dipromo secara tak langsung ke setiap embassy atau balai polis yang bro Hadi singgah.

        Selamat bawak moto. Safe Ride.

        1. thanks bro.
          tapi kira mcm ni lah.
          your advise is good.
          advise senior yg buat konvoi tu pon bagus.
          tapi tak semua negara kita boleh buat.
          in fact kan…
          dalam Malaysia pon belom tentu lagi boleh buat.
          apa kata u buat dulu solo sampai phuket and then share with us
          keep all the resit n get our embassy stamp your log book or balai kat thai to stamp it.
          lets see how it goes and how you do it.
          thanks

  5. Grrrreat Vid… Petronas still the choice!! They should have that in Singaporelah… and Modenas bikes too!!

    1. thanks din.
      there dont hv petronas and modenas at all?
      aiseyman.
      if they were to sell it….habis market dualpurpose bike
      hahaha

  6. Salam Hadi, hope you are safe and well.
    Saya nak tanya berkenaan camera and video equipment when you ride especially yr mounting on the bike. (Tak payah mention the Brand unless they sponsor ; )
    Tks bro, I am in Songkhla will be riding back today while you continue to Nepal. Have a safe one . Our prayers are with you. Amin

  7. dengan bejeraknya Awan agar melindungi MU

    dengan turunnya Hujan agar hilang kehasus Mu

    dengan berdoa/ berselawat kami kesejeteraan utk MU

    dengan izin ALLAH bertambah iman/ takwa bagi MU

    maafkan saya
    saya ada saorang cucu bernama HADI
    dengan gambaran….SUBHANAALLAH
    kita doakan utk Nya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s