Sembang-sembang sidai baju

Baju dah busuk, kenalah basuh.

Advertisements

27 thoughts on “Sembang-sembang sidai baju”

    1. it gets cooler on the next leg…
      but believe me,some parts in India are already hitting 46c….
      and some parts in Pakistan are already hitting 50c.
      phew…
      tell me about sauna after this i can share u about living in the heat
      HuHu

  1. muhehehhee tgk perah baju cam best best je… fun and alhamdulillah kelihatannya sihat wfiat.. 🙂 hihihi enjoy ya!

  2. kalo mls sgt nk bsh kain baju sdiri anta jelah kat dobi.tp masalahnya blh jumpa ke kedai dobi kat sana.kalo ada pun brplah agaknya kena byr eekkkk…..hmmmm….

  3. bro….hows ur trip…hipe everything berjalan baik punyer…..da sampai kan salam aku kat Abhisit blum….kekekekeke…..

    cepat balik…YKS tak meriah kalu lu takda

    1. bagus bro…..
      Abhisit tanya jugak lu mana?
      bebudak YKS apsal tak turun sini kasi setel t shirt kaler kaler ni?
      risau dia
      hahaha

  4. slm…pergh…nangis bakal2 mak mertua kat luar sana…balik sok sure kena sunting…hahhaha…nmpk happy n ceria…masih leh buat joke…apa2 pun kitaorg kat msia ni sentiasa mendoakn yg terbaekk punya…;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s