What's in the box

Let’s see one by one…

Advertisements

22 thoughts on “What's in the box”

      1. haritu dah hantar mail di tab contact tu untuk advertising RM150, tapi takder reply… Dekat facebook, admin cakap suruh PM Emilia Yusof, tapi cari email dia tak jumpa…

        Jadi.. Dah terpakai RM150.00 tu, terpaksa tunggu gaji bulan depan pulak…

  1. Teringat aku time military dulu…. Stand by FULL PACK, stand by BED…. hahaha… barang2 kena check 2,3 kali sebelum berangkat!! Good luck on the next leg… Ride Safe!!

  2. bro,gua ada saranan sikit.mknn ringan tu klu blh kurang2kan lah.klu mcm kacang peas or kacang panggang dlm tin tu bgs sbb bagi tenaga,tkkn nk melantak roti dgn telur je…lembik lutut beb..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s