Mandi Hujan

Lenjun, am all soaking wet…

Advertisements

18 thoughts on “Mandi Hujan”

  1. Enche Hadi, macham tu lah bikin video clip short and simple. Tapi aku ada musykil, nko bilang nko basah lenjun kena hujan tapi tak bilang apa fasal dan machamana plak nko boleh basah lenjun kena hujan lah. Cadangan aku plak patutnya ada masukkan sekalik footage hujan di luar tuh, satu longshot suasana hujan dan satu close up plak titisan air hujan jatuh ke bumi (ewah!) atau sedang menitik Dari bumbung etc kasik lagi dramatik lagi heh heh heh

  2. Hadi… kecik2 dulu tak nak main hujan.. haaa… Anywayz… jaga diri baik2! You can’t afford to fall sick during your journey.. do take care my friend… Besok terbang! Woooohoooo!

  3. ada, permintaan dari sy, klu boleh, bro hadi letak beberapa keping gambar boleh? sbb kat opis sy takbleh tgk video lorrr, u tube kene sekat.. huhuhu.. :X

        1. xdelah.. ada yg nak main politik sini..
          tu yg xleh tgk tu.. mcm kita xphm..
          apa kata posting kasi padam je..

          1. posting yg sangkut2 politik kasi padam..
            skrg fokus ride je..
            terpulang la kepada bro hadi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s