Nepal-India border crossing stories

This time I am narrating in English, due to request from international readers.

Advertisements

26 thoughts on “Nepal-India border crossing stories”

  1. thank God to give u wisdom in dealing with the “international police” 🙂 keep on moving bro, God bless u!

  2. interesting story to share bro hadi..wow u almost got scam by the boy..anyway a best of luck and happy riding..

    malaysia boleh!

  3. Wow bro! Tabik to you on your alertness! That guy watched too many Bollywood movie daa! …and the weather there??? I thought it was cooler?? Hmmm… More panas than Malaysia or Singapore!! Drink more fluids bro!!

  4. Hahhahaaha pengalaman menarik tapi macam dah biasa je bro dgn pengalaman camtu kan… kan kan… hHAhhahahaha (nasihat yg baik pada budak tue, mungkin memang mak dia suruh gi kedai tapi dia melencong).
    Heheheh ape kat pokhara heheheh sejuk ke kkekekek ait kat aceh dulu mlm2 bukan sejuk macam tue ke 🙂

    Cume gurauan je bro utk u senyum bile baca.

  5. Bro, boleh kasi ikat tali kat kunci pastu sangkut kat motor supaya org tak boleh senang2 rampas. take care & safe ride.

  6. Really interesting with your story.
    Mujur lah tak jadi apa2 yang tak diingini.
    That international police was sent to buy groceries actually.
    hehe…

  7. Hmmm you will meet all sort of people along the way. Alhamdulillah you and Little G are ok. Be extra careful and take care…..

  8. Aku hari tu dekat Rome pernah ditahan oleh ‘Polizia’ Italy. Siap tunjuk ‘kad kuasa’. Funny thing was, the so-called ‘polizia’ tu muka macam pak arab. Aku yang tidak bersalah apa2 terus je jalan dengan muka selamba. They followed me and as I was alone, I ran like chicken into a cafe. They waited outside the cafe but left after few minutes.

    And yes, I bought a latte later!

    Take care beb!

    1. itu scam biasa tu kat sana amy.
      tak pakai uniform.
      kat border india tu manalah aku nak carik kedai jual latte.
      hahaha.
      nasib la aku tak patahkan lengan dia

  9. Report yang cukup menarik Syed Ahmad Abdul Hadi.. terima kasih berkongsi dengan kami rakyat Malaysia.. Teruskan perjalanan anda doa dari kami..

  10. haha, very nice and cool to see the “speedy cartoon” movement tightening the bike chain. really bro is an expert doing that video effect thing. so awesome, sometimes feels like an awesome tv show documentary. another thing it is good that u wear the white helmet (LTD-made in balakong, Malaysia , wah, your ride is fully a Malaysian). Hopefully it keeps the mind and head cooler while riding at 47C. anyway, U r the coolest Malaysian rider.

    1. u just dont know….
      just dont know….. how hot it is.
      try to wear that or any helmet in a sauna and share with me how hot it is.
      hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s