Friday and Saturday under the heat

21 May 2010 (Friday)

Early day for me again. Could not sleep as I have lots of things on my mind. Was up at 5am trying to capture pictures of Taj Mahal amidst sunrise. Hope to post them pictures when I get to Delhi.

I went to Fatehpur Sikri. According to the map, it was not that far, about 37km only. But the signage, odometer reading and billboard on the road all showed that it’s farther than that. Haha. It was 2 hours ride.

Spent almost the whole day there. Not really good with India history. You guys can google up or follow this link: Fatehpur Sikri.

22 May 2010 (Saturday)

My last day in Agra and I was already at the Taj Mahal’s gate by 5.20am. Went through a long queue and security check and finally, I was in Taj Mahal. Dreams fulfilled. Felt sorry for G as she has  to wait outside. How I wish I can have at least a picture with G and Taj Mahal.  Spent few good hours clicking away.

Having my breakfast while am typing this on my BB while having the last view of the Taj Mahal. Need to pack up and head to Delhi in a bit.

Till the next posting, people.

Khodahafez.

Advertisements

19 thoughts on “Friday and Saturday under the heat”

  1. Congrats bro… Taj Mahal… one of the 7 wonders!
    My boy and me just did ‘Ride Of Silence’ yesterday, 22/5/2010… in respect of all the fallen cyclist around the world..
    Hope you got great pics of the sunrise with the Taj Mahal!

  2. Lil G tu apa benda,di dalam perjalanan tidak kah anda gunakan GPS setalit ke, saya kagum dengan semangat kental anda. Dan saya sering mengikuti movie yang di paparkan oleh anda, apa kah jenama kemera yang di gunakan di hadapan dashbord motor itu. Berhati-hati lah dan saya doakan Hadi semoga selamat sampai ke seluruh pelusuk dunia.

    1. Lil G tu apa? Bro ni tak ikut perkembangan dari awal ni. Benda yang bro hadi tunggang tu la namanya Lil G…

    2. Bro Hadi ada terangkan sebelum dia berlepas kenapa dia tak gunakan GPS. Sila rujuk entri-entri awal bro Hadi. Terima kasih.

  3. apa barang pakai gps bro.
    ni rider baru best kalau pakai map je

    tp pape pun respek giler ar sbb stil dpt ride
    even pakai map je.

    bila la my lil G ni nak smpai taj mahal.
    Jalan Masjid India pn xpernah smpai..

  4. GPS ni cuma berguna kalau ada Map yang updated, selalunya yang ada complete map cuma Bandar yang besar saja. kalau jalan kampung tu, nasibla labu.. kos nak download map sampai london tu pun dah satu hal. kalau pakai google map, kena cari line internet pulak.

    sy selalu travel (job purpose), mmg kita akan susah tido wlpon badan letih bila menunggang lama / bila sampai tempat asing.
    mata dah tutup tapi minda masih berjalan macam roda basikal yg masih berpusing bila kita berhenti kayuh. lagi pula bila sentiasa berubah kawasan, telinga kita lambat adapt dgn pressure enviroment baru, akan dengarlah bunyi2 bising .
    kalau hari2 macam tu, seksa woooo.. kena spare ubat tido.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s