Iamalaysian in Esfahan

After a 314km ride from Yazd, I am now already safe in Esfahan and will be staying here for few days before heading to Tehran. Reached here about an hour ago. Have to stop here as it is one of the oldest cities in Iran not to be missed. And of course for other reasons too. Yes, you guessed it right; my bottom hurts!

In case you didn’t notice, there’s a MAP page on this blog. You can check my current location from there. Sometimes the map is updated faster than the blog because the map coordinator, Bro Z, is quite a fast guy! Thanks Bro!

Buy me a COFFEE. Khoda Hafez.

Advertisements

28 thoughts on “Iamalaysian in Esfahan”

    1. Saya rasa kurang bersetuju dengan cara tu kerana laluan dan destinasi memang bro hadi dah rancang awal2 tapi itu tak semestinya dapat diikut sepenuhnya,contohnya masa kat India beberapa minggu lepas apabila jalan ditutup disebabkan salji runtuh.Bro Hadi kan dah ada map coordinator bro Z yg akan update setiap masa,so just sentiasa ikuti perkembangan terkini aje utk mengetahui lokasinya.

      1. ada negara yg situasi agak tidak stabil dan keadaan kewangan dan jugak faktor persekitaran menyebabkan tidak semua akan seperti dirancang.
        thanks again bro

    2. good suggestion bro.
      but most of the times its not gonna be as planned.
      it will arise more questions.
      lets stick to the countries as for now

    1. kalau dapat pun, talian internet di iran amat terhad dan bro hadi ada ke internet cafe tapi menurutnya semua komputer disitu ada virus. dia tak mahu peristiwa berulang kembali.

  1. phew!..nasib baik ada 2 orang admin..tak sempat saya menjawab, dah ada Admin Emila menjawab semua…thanks sis..

  2. Dengar citer tak boleh ambik gambar kat Iran becoz ada grup kena tahan kat Iran sbb ambik gambar. Tak tahu la pulak….:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s