London….Finally …in a bit

Heading To Calais Ferry Jetty.

Will set our rubbers on UK soil at 1210pm,Dover UK.

UK TIME

See you there guys.

Khoda HAfez

Advertisements

22 thoughts on “London….Finally …in a bit”

  1. Alhamdulillah bro….syukur ke hadrat ilahi pengembaraan nko akan tamat x lama lagi…mesti banyak yg nak di ceritakan, aku cadang nko wat buku ttg pengembaraan nko ni…jauh perjalanan luas pengalaman………you’re the man bro…

  2. alhamdullilah…..sampai gak abg hadi.xpe nnt bila abg hadi dh blk kl kitaorg dr gt128riders.com akan sambut abg hadi.kalo dpt blhlah buat kenduri kesyukuran skali eekkk….

    1. gt128riders…..
      nak sambut?
      nak suruh buat kenduri?
      terimakasih…..
      kenapa block,ban dan blacklist blog dan ride ni masa memula?

      Email yg dihantar pon kena reject.
      posting pon forum tu delete.

      boleh tolong perjelaskan?
      terima kasih

      1. mustahil kalo katanye posting ke forum tu delete.xkanlah admin nk delete kot.kitaorg kt sini posting suma ok je.xkan ada org hack kot.sbb sblm nie sy ada tbaca abg hadi punya komen psl iamalaysian.com sblm nie penah kena hack.mmg hampehhh punya org.sy rse mgkn email yg dihantar tu kena blok kot.nnt kalo abg hadi ada mse msk kt sy punya FB.blh smbg chat kt dlm tu plak.cuma taip nazurin zurin.confirm jumpa punya.kt dlm profile 2 ramai geng2 gtrian.blh knl dgn ramai pengguna gt kt dlm profile 2.gt diaorg suma gns2…huhu….oklah abg hadi ada mse kita chat.a’kum

        1. tiada yg mustahil.
          tanyalah sendiri kepada admin kenapa tiada cerita tentang my ride in your forum.
          yg delete dan ban itu adalah admin sendiri.

          saya tidak berbohong.
          6 bulan adalah terlalu lama untuk tiada langsung kabar berita tentang update ride saya dlm forum kalian.
          all said and done.
          not my problem and modenas didnt contribute a single cent to this ride.
          so?

          dan satu lagi dik…
          saya bukan rider ganas.
          jadi nak join rider ganas tu jauh la sekali.

          Khoda Hafez

          1. sblm sy tlupa bang hadi sbnrnya yg ada kuasa utk mdeletekan posting nie admin.rsenya abg hadi sedia maklum.knp plak abg hadi kata xde info psl ride abg hadi kt dlm forum kitaorg nie.pdhal sy baru je tgk kt dlm forum gt128 ada je cite perkembangan psl abg hadi.yg tlg infokan harrisandria.org2 kt dlm forum kitaorg nie ada je yg btanye.ishhhh…..musykil2….trs trg sy btau kt abg hadi mmg sy upset gaklah dgn ketiadaan sponsor especially MODENAS.kalo kita nk mintak sponsor kt sesiapa dhlah dgn muka tebalnya tpaksalah jd mcm pengemis skjp.sbnrnya sy takut nk bcerita lbh2 nie bang.

  3. sy xdelah mintak abg hadi jd ganas.ishhhh……bahaya tu….maksud sy yg sbnrnya design n kreativiti yg ada pd motor gt 128 yg ownernya dh buat pd gt 128 msg2.kami sumanya sopan2 je abg hadi….hehehe…(”,)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s