Riding the storm

One more video on the ride to Khardung La. Enjoy.

Advertisements

13 thoughts on “Riding the storm”

  1. Alamak, silap topic pulak!!!!! Lenovo punya termasuk sini.

    Bro … ride dalam snow!!!!! Besh …. safe ride Bro.

  2. haha cannot imagine la ur condition kat sana.
    even me riding to cameron highland,my hand numb and macam2 lagi.
    isk2 safe ride bro

  3. Hadi/Harris, aku cadang gambaq yg ada dalam collection journey tu print kat T-Shirt and buat sale ….. bab cadang memang senang la kan!

  4. Bang Zaihan..satu baju kalau nak print gambar jee dah dekat RM 30 kos..nak jual berapa? Gambar yang mana? Berapa helai nak buat? Saper nak sponsor kos? hehe..kalau bab menyoal, bagi saya lak..hehehe

  5. saya pun ada cadangan juga.Untuk gambar pemandangan atau yang terpilih boleh post-card ke calendar ke atau scrap book.Boleh buat secara berperingkat bergantung pada modal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s